07-08 Aralık 2017 tarihlerinde

MARMARA ÜNİVERSİTESİ SAĞLIK BİLİMLERİ FAKÜLTESİ ev sahipliğinde “MÜ SBF 10.Yıl Bilimsel Etkinliği” kapsamında  “ SAĞLIK

BİLİMLERİ EĞİTİM – ARAŞTIRMA ve UYGULAMALARINDA GÜNCEL YÖNELİMLER KONGRESİ” gerçekleştirildi.

Marmara Üniversitesi Başıbüyük Sağlık Kampüsündeki SBF Konferans Salonunda geçekleştirildi, aynı zamanda Sağlık Bilimleri Fakültemizin 10. kuruluş yıl dönümü kutlandı. Sağlık mesleklerinde eğitim-araştırma ve hizmet sunumunda var olan durumu tespit etmek ve geleceğe dönük projeksiyon yapabilmek için dostlarımızla bir araya geldik.

Açılış programımıza katılım gösteren Rektör Yardımcımız Sn Prof. Dr. Recep Bozlağan hocamız;

MÜ Fen Edebiyat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Sebahat Deniz bizimle birlikte idi, fakültem ve düzenleme kurulu adına kendilerine sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Kongremizde; Öğr. Gör. Sezai GÜLŞEN ( Arkeolog ve Sanat Tarihçisi)İstanbul Kültür Tarihinden Enstantaneler) ve

Yrd. Doç. Dr. Murat Dinçer ÇEKİN (MÜ SBF)  tarafından  Tıpta Dönüşümün Osmanlı ve İstanbul'a Yansımaları konulu  iki sosyo- kültürel konferans sunuldu.

Prof. Dr. Kemal MEMİŞOĞLU (İstanbul İl Sağlık Md),

Prof. Dr. Sevim SAVAŞER (Biruni Üniverstesi),

Prof. Dr. S. Ufuk YURDALAN (MÜ SBF),

Prof. Dr. Hülya HARUTOĞLU (KKTC-YÖDAK),

Prof. Dr. Gonca MUMCU (MÜ SBF),

Prof. Dr. Mithat KIYAK (Okan Üniversitesi),

Prof. Dr. Ayşen GARGILI (MÜ SBF),

Prof. Dr. A. Zeki ŞENGİL (Medipol Üniversitesi),

Prof. Dr. Şule ECEVİT ALPAR (MÜ SBF) oturumlara moderatör olarak destek verdiler.

Prof. Dr. Havva ÖZTÜRK (Karadeniz Teknik Üniversitesi),

Doç. Dr. Zehra BÜYÜKTUNCER (Hacettepe Üniversitesi),

Doç. Dr. Bülent ELBASAN (Gazi Üniversitesi),

Dr. Tuğba YILMAZ ESEN (Zeynep Kamil EAH),

Prof. Dr. Sibel AKSU YILDIRIM (Hacettepe Üniversitesi, YÖK Kalite Kurulu),

Prof. Dr. Muhittin TAYFUR (Başkent Üniversitesi, TDD Başkanı)

Prof. Dr. Nihal ESİN (İstanbul Üniversitesi),

Dr. Reşat BAHAT (OHSAD Başkanı),

Uzm. Kirstin ÖZTÜRK (TÜSSİDE-TÜBİTAK),

Prof. Dr. Aytolan YILDIRIM (İstanbul Üniversitesi),

Prof. Dr. Tülin DÜGER (Hacettepe Üniversitesi, TFD Başkanı),

Doç. Dr. Emine AKAL YILDIZ (KKTC Doğu Akdeniz Üniversitesi),

Prof. Dr. Nefise BAHÇECİK (MÜ SBF),

Prof. Dr. Mehveş TARIM (MÜ SBF),

Prof. Dr. Dilek EKİCİ (Gazi Üniversitesi),

Dr. İbrahim KAYRAL (TÜSSİDE,TÜSKA),

Yrd. Doç. Dr. Kezban AVCI (Hacettepe Üniversitesi, TÜSEB),

Prof. Dr. Metin ÇAKMAKÇI (Anadolu Sağlık Grubu) ise oturumlarda sunumları ile katkı sundular.

Katılımları ile bizlerle birlikte olan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Bu vesile gerçek bir aile birlikteliği içinde kongrenin problemsiz geçmesi için tüm bireyleri ile tek yürek olan Sağlık Bilimleri Fakültesi ailemize, düzenleme komitesine, organizasyon firmasına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum.

Nice on yıllarda birlikte olmak dileğiyle.

Saygılarımla.

Prof. Dr. Mine Gülden POLAT
Kongre Başkanı

Bu sayfa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından en son 13.12.2017 10:25:32 tarihinde güncellenmiştir.