ERASMUS STAJ HAREKETLİLİĞİ BAŞVURULARI BAŞLAMIŞTIR!

BAŞVURU TARİHLERİ:       28.01.2019 – 15.02.2019

Başvuru Koşulları:

Marmara Üniversitesi’nin kayıtlı öğrencisi olmak

Ön lisans ve Lisans öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.2/4.0 olması.

Lisansüstü öğrencilerinin akademik not ortalamasının en az 2.5/4.0 olması.

Başvuru için Gerekli Belgeler:

• Erasmus+ Staj Hareketliliği Başvuru Formu (Erasmus+ Bölüm Koordinatörü Onaylı ve öğrencinin güncel vesikalık fotoğrafı mevcut şekilde teslim edilmelidir.)

• Transkript (2018-19 Eğitim Yılı Güz döneminde alınan notları da içermelidir)

• Güncel Öğrenci Belgesi (2018-19 Eğitim Yılı Bahar döneminde öğrenciliğinizin devam ettiğini göstermelidir)

• Kabul mektubu

• Staj Yapılacak Kurum Bilgi Formu

Başvuru için ayrıntılı bilgiye aşağıdaki linkten erişebilirsiniz:

NOT: Staj hareketliliği, yaz stajlarını kapsamakta olup dönem içi (Güz veya Bahar dönemi) hareketlilik programı başvurusu olmamaktadır.

Dr. Öğr. Üyesi B. İrem Omurtag Korkmaz

Fakülte Erasmus Koordinatörü

Bu sayfa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından en son 04.02.2019 11:00:35 tarihinde güncellenmiştir.