HEMŞİRELİK B. STAJ LİSTELERİ

2019 - 2020 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI BAHAR DÖNEMİNDE STAJ YAPMASI PLANLANAN ÖĞRENCİLERİN DÖNEM İÇERİSİNDE VERMİŞ OLDUKLARI TAAHHÜTNAMELER DOĞRULTUSUNDA OLUŞTURULAN TASLAK LİSTE EKTE SUNULMUŞ OLUP, FAKÜLTEMİZ RESMİ WEB SİTESİNDE İLAN EDİLECEK OLAN LİSTELERE ÖĞRENCİLERİN ERİŞİMİ SONRASINDA, DERSLERİN ÖN KOŞUL VE SAİR DERS ALMA ŞARTLARINI TAMAMLAMIŞ OLMAK KAYDIYLA;
  1. LİSTELERDE ADI OLAN ANCAK DERSİ ALMAYACAK OLANLARIN İLGİLİ BİRİME BAŞVURARAK ADINI SİLDİRMESİ  (YENİ TAAHHÜT VERMEK ZORUNLU)
  2. LİSTELERDE ADI OLMAYAN ANCAK DERSİ ALMAYI PLANLAYANLARIN LİSTEYE EKLENMESİ (YENİ TAAHHÜT VERMEK ZORUNLU)
KONULARINDAKİ SORUMLULUK ÖĞRENCİYE AİT OLUP, WEB SİTESİNDE İLAN EDİLDİKTEN SONRA YUKARIDA BELİRTİLEN İŞLEMLERİ YAPMAK İÇİN İLGİLİ ANABİLİM DALLARINA BAŞVURULARIN YAPILMASINDAN SONRA OLUŞACAK NİHAİ LİSTELER SADECE ANABİLİM DALLARINDAN TEMİN EDİLECEK VE YAPILACAK YAZIŞMALARDA NİHAİ LİSTELER KULLANILACAKTIR.

İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ İLE YAPILAN GÖRÜŞMELER SONUCUNDA ÖN TALEPLERİMİZİN 15 ARALIK 2019 TARİHİNE KADAR İLETİLMESİ GEREKTİĞİNİ ÖNEMLE HATIRLATIR, İYİ ÇALIŞMALAR VE KOLAYLIKLAR DİLERİM.

NOT - 1: HEMŞİRELİK ESASLARI LİSTESİ ALTTAN ALAN ÖĞRENCİLERDEN OLUŞMAKTADIR. MEVCUT BİRİNCİ SINIFLARIN LİSTELERİ İLGİLİ ANABİLİM DALI TARAFINDAN HAZIRLANACAKTIR.

NOT -  2: INTERN LİSTELERİ İÇİN DAHA ÖNCE BİTİRME PROJELERİ İÇİN KULLANILAN LİSTELER İLE AYNI LİSTELER OLDUĞUNDAN TASLAK LİSTEYE DAHİL EDİLMEMİŞTİR.
NOT - 3: ANABİLİM DALLARININ LİSTELERE EK OLARAK YAPMIŞ OLDUKLARI İSİMLERİN TAMAMI BÖLÜM SEKRETERLİĞİNE YENİDEN TAAHHÜTNAME VERMEK ZORUNDADIR. AKSİ HALDE STAJLARI YAZILSA DA BAŞLATILMAYACAKTIR.

Bu sayfa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından en son 25.11.2019 13:51:07 tarihinde güncellenmiştir.