Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerine Duyuru

Değerli Fizyoterapi ve Rehabilitasyon Bölümü Öğrencilerimiz;

Bildiğiniz gibi Pandemi koşulları nedeniyle uzaktan eğitim süreci yaşandı.

Mesleki uygulama içeren dersleriniz mesleğinizi icra ederken elzem uygulamaları içerdiği için çok önemlidir ve özellikle son sınıf uygulamalarının mezuniyet öncesi tamamlanması gerekmektedir.

1.sınıf, 2. sınıf ve 3. sınıf teorik dersleri 2021 Bahar Döneminde yine online sürecektir.

2. ve 3. sınıf uygulamalı dersleriniz de online video, vaka çözümleme  vb. yöntemlerle işlenecektir.

Gözlem ve uygulama fırsatı için 2. sınıf ve 3. sınıflar için yaz aylarında bulundukları il içinden önerdikleri kurumlara yönlendirme yapılacaktır.

Son sınıf öğrencilerimiz; Bahar Döneminde uygulamaya çıkacaklardır. İl Sağlık Müdürlüğü ile gerekli görüşmeler yapılmıştır.

Sizlerden ricamız bir an önce hazırlıklarınızı yaparak gelmeniz ve uygulama birimlerinizde döneme başlamanızdır.

Bahar Dönemi başlangıcı yaklaştı ve elimizde olmayan nedenlerle açıklamanın gecikmesi sebebiyle mazeretleriniz dikkate alınacak gereken düzenlemeler yapılacaktır.

Görüşmek dileğiyle sevgilerimi sunuyorum, sağlıkla kalın.

Prof. Dr. Mine Gülden Polat
Bölüm Başkanı