SAĞLIK BİLİMLERİ DEKANLAR KONSEYİ TOPLANTISI

26 Mart 2015 tarihinde Ülkemizdeki tüm Sağlık Bilimleri Fakültelerinin Dekanlar Konseyi kurulması kararı alındı, toplantıda Fakültemizi Prof. Dr. Mehveş TARIM temsil etti. M.Ü. Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. M. Gülden POLAT Dekanlar Kurulu Yürütme Kurulu Üyesi oldu.

29-30 Haziran 2015 tarihinde Yakın Doğu Üniversitesi ev sahipliğinde Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti Girne' de yapılan 2. toplantıda da YÖK Başkan Vekili Prof. Dr. Safa KAPUCUOĞLU, UAK Tıp ve Sağlık Bilimleri Eğitim Konseyi Başkanı Prof. Dr. Mustafa SOLAK toplantıya eşlik etti.

Bu toplantıda Dekanımız Prof. Dr. M. Gülden POLAT, Araştırma-Geliştirme ve Yayın Komisyonu Başkanı olarak seçildi.

Prof. Dr. Mehveş TARIM ve Doç. Dr. Nefise BAHÇECİK, Eğitim Komisyonuna

Yrd. Doç. Dr. İlkşan DEMİRBÜKEN ve Yrd. Doç. Dr. Ayşe KARAKOÇ Araştırma-Geliştirme ve Yayın Komisyonuna üye olarak seçildiler.