Sağlık Teknolojileri Zirvesi

Sağlık Teknolojileri Zirvesi Afiş_v3.jpg (1.93 MB)

SAĞLIK TEKNOLOJİLERİ ZİRVESİ

Sağlık teknolojileri üretimi konusuna katkı sunmak üzere Marmara Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Sağlık Yönetimi Bölümü tarafından düzenlenen Sağlık Teknolojileri Zirvesi 24 Eylül 2021 tarihinde Rektörümüz Prof. Dr. Mustafa Kurt’un Onursal Başkan olarak katılımıyla çevrimiçi olarak gerçekleştirilecek.

Sağlık Bakanlığı, ilgili kuruluşlar, özel işletmeler ve sağlık sektöründe her kademede çalışanların konuyla ilgili bilgi, fikir ve önerilerini paylaşacağı toplantıya Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Mehveş Tarım ve Sağlık Bilişimi ve Teknolojileri Anabilim Dalı Dr. Öğr. Üyesi Serkan Türkeli ev sahipliği yapacaklar.

Sağlık Teknolojileri Zirvesi ile ilgili detaylı bilgilere aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

Sağlık Teknolojileri Zirvesi

Bu sayfa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından en son 27.09.2021 09:54:16 tarihinde güncellenmiştir.