Öğrencilerimize Duyuru

Sağlık Bilimleri Fakültesinin Sevgili Öğrencileri,

Marmara Üniversitesi Rektörlüğü’nün mesajını sizinle paylaşıyorum.

“Valilik ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan yeni bilgiler çerçevesinde 26-30 Ocak (Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar) 2022 tarihleri kar yağışı ve ulaşım sorunları bakımından riskli olarak değerlendirilmektedir. Bu gerekçe ile sözü edilen beş gün içerisinde yapılması planlanan sınavlar ertelenmiştir.

Sınav takviminde değişiklik yapılarak Valilik ve Meteoroloji Bölge Müdürlüğü’nden alınan yeni bilgiler çerçevesinde 26-30 Ocak (Çarşamba, Perşembe, Cuma, Cumartesi, Pazar) 2022 tarihleri kar yağışı ve ulaşım sorunları bakımından riskli olarak değerlendirilmektedir. Bu gerekçe ile sözü edilen beş gün içerisinde yapılması planlanan sınavlar ertelenmiştir.

Sınav takviminde değişiklik yapılarak yıllık sistemde eğitim yapan birimlerin yarıyıl içi sınavları 31 Ocak 2022 - 20 Şubat 2022 tarihleri arasında yapılacaktır. Sınav Programı BYS sisteminde ilan edilecektir”.

Sınavların online olması ile ilgili talepleriniz bize ulaşmıştır. Sınavların yüz yüze olması ile ilgili karar YÖK tarafından alınmış, Üniversite Senatosu’nda kabul edilmiştir. Dekanlık olarak alınan kararları uygulamaktayız. Rektörlük tarafından bize yeni bir bildirim gelmediği sürece bu karar geçerlidir.

Sizden ricam M.Ü. web sayfasını ve Rektörlük duyurularını takip etmenizdir.

Yeni bir gelişme olması durumunda bilgilendirme yapılacaktır.

Sağlıklı günler dilerim.

Prof. Dr. Mehveş Tarım