Tübitak projesi (2209-A) başvuruları

2020-2021 Dönemi lisans öğrencileri

Tübitak projesi (2209-A) başvuruları geçtiğimiz günlerde sonuçlandı.

Fakültemiz Beslenme ve Diyetetik Bölümünden 4 ayrı proje kabul edildi.

Öğrenci isimleri ve proje bilgileri;

1. grup : Merve Kargiç, Merve Aşatir, Sara Esin Erdoğan. 2020-2021.
Glutensiz Ürünler İçin Besin Zenginleştirme Yöntemlerinin
Geliştirilmesi. Tubitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma
Projeleri Desteği, Akademik Danışman: Arş. Gör. Gül Akduman, Doç. Dr. F.
Esra Güneş

2. grup: Tuğçe Dirican, Nursu Öztürk. 2020-2021. Iskın'ın (Rheum ribes
L.) Antioksidan Gıda Katkı Maddesi Olarak Kullanımı. Tubitak 2209-A
Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği, Akademik Danışman:
Arş. Gör. Gül Akduman, Doç. Dr. F. Esra Güneş

3. grup: Şeyda Turan, Rumeysa Albayrak, Şükran Karaduman. 2020-2021.
Mürver meyvesi özütünün meyve suyu formuna karşı gıda kaynaklı
patojenlere karşı antimikrobiyal özelliğinin değerlendirilmesi. Tubitak
2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği, Akademik
Danışman: Arş. Gör. Gül Akduman, Doç. Dr. F. Esra Güneş.

4. grup: Ayşenur Yıldırım, Betül Demirtaş, İpek Taşçı. 2020-2021.
Fenilalanin Amonyum Liyaz Enzimi Aracılığıyla Fenilalanin İçeriği
Azaltılmış Besin Geliştirme. Tubitak 2209-A Üniversite Öğrencileri
Araştırma Projeleri Desteği, Akademik Danışman: Arş. Gör. Gül Akduman,
Doç. Dr. F. Esra Güneş.

5.grup: Aleyna Ceyhan, Aliye Ahsen Satıcı, Burcu Sakın. 2020-2021.

Çocuk ve Ebeveyne Mutfak Atölyesi ile Verilen Beslenme Eğitiminin Etkileri. Tubitak 2209-A Üniversite Öğrencileri Araştırma Projeleri Desteği, Akademik Danışman: Arş. Gör. Esma Oğuz, Dr. Öğr. Üyesi Şule Aktaç

 

HIZLI ERİŞİM