Sağlık Hizmetleri ve Yönetimi Kulübü

Sağlık Hizmetleri ve Yönetimi Kulübünün güncel etkinliklerine

linkinden ulaşabilirsiniz.

Sağlıklı Sohbetler / Sağlık sektöründe yer alan kişilerin deneyimlerini öğrencilere aktararak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan Sağlıklı Sohbetler temamızın bir sonraki etkinliğinde Memorial Sağlık Grubu Kalite Grup Müdürü İkliba Özsöz konuğumuz olacaktır. Kariyer basamaklarımızı çıkmamızda yol gösteren ve kişisel gelişimimizi destekleyen kişilerle iletişimde olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlik serimizde konuğumuz kariyer yolculuğunu, bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracaktır. İki oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinliğin ikinci oturumunda ise öğrenciler konuğumuza sorularını yöneltebileceklerdir.

syb.JPG (306 KB)

Sağlık sektöründe yer alan kişilerin deneyimlerini öğrencilere aktararak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan ''Sağlıklı Sohbetler'' temamızın bir sonraki etkinliğinde Memorial Sağlık Grubu Hasta İlişkileri Grup Müdürü Arzu Aslan konuğumuz olacaktır. Kariyer basamaklarımızı emin adımlarla çıkmamız için yol gösteren ve kişisel gelişimimizi destekleyen kişilerle iletişimde olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlik serimizde konuğumuz kariyer yolculuğunu, bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracaktır. İki oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinliğin ikinci oturumunda ise öğrenciler konuğumuza sorularını yöneltebileceklerdir.

sağlıklı soh.jpg (318 KB)

Sağlık sektöründe yer alan kişilerin deneyimlerini öğrencilere aktararak öğrencilerin gelişimine katkıda bulunmayı amaçlayan ''Sağlıklı Sohbetler'' temamızın bir sonraki etkinliğinde Marmara Üniversitesi Sağlık Yönetimi mezunu ve Memorial Sağlık Grubu Hasta Deneyimi Uzmanı Gizem Köse konuğumuz olacaktır. Kariyer basamaklarımızı emin adımlarla çıkmamız için yol gösteren ve kişisel gelişimimizi destekleyen kişilerle iletişimde olmak amacıyla düzenlediğimiz etkinlik serimizde konuğumuz kariyer yolculuğunu, bilgi ve deneyimlerini katılımcılara aktaracaktır. İki oturum şeklinde gerçekleşecek olan etkinliğin ikinci oturumunda ise öğrenciler konuğumuza sorularını yöneltebileceklerdir.

Sağlıklı Sohbetler 12 Nisan.jpeg (228 KB)

Bu sayfa Sağlık Bilimleri Fakültesi tarafından en son 22.04.2021 14:21:42 tarihinde güncellenmiştir.